Home Singles JAUNE TOUJOURS – Dimanche (Ciascuno Ha Un Pazzo Nella Manica) (Choux de Bruxelles)

JAUNE TOUJOURS – Dimanche (Ciascuno Ha Un Pazzo Nella Manica) (Choux de Bruxelles)

by Bart Verlent

Nu de zon zijn opwachting maakt en Manu Chao en Les Négresses Vertes ons land trakteren met Zuiderse klanken, zijn de heren Jaune Toujours ook terug met hun mix van salsa, reggae, latin, Balkan, ska en punk. Deze Brusselse band bracht in 2018 het album Europeana uit waarna het heel stil werd rond deze kleurrijke bende. Maar op 20 september verschijnt het zevende album van Jaune Toujours dat ze op 2 oktober voorstellen in de Ancienne Belgique in hun thuisstad.

© Jaune Toujours

Dimanche (Ciascuno Ha Un Pazzo Nella Manica) is de eerste smaakmaker van het te verschijnen album. Het is een feelgood anthem dat de tijd neemt om ’s zondags op adem te komen na een drukke week. De ondertitel is een spreekwoord uit het Italiaans dat zou betekenen dat iedereen een gek heeft in de mouwen… Dat gevoel weet de band weer te geven met een aanstekelijke smeltkroes van ska, reggae en een Balkan vibe. Een laid back soundtrack voor een zomerse zondag dus.

Het was al een tijdje geleden dat we nog iets nieuws te horen kregen van Jaune Toujours maar de band maakt anno 2024 nog steeds boeiende, zwoele nummers.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More