Home Singles ILLUMININE FEAT. MARBLE SOUNDS – Before Any Sound

ILLUMININE FEAT. MARBLE SOUNDS – Before Any Sound

by Bart Verlent

Vijf jaar naar #3 brengt Kevin Imberechts alias Illuminine op 20 oktober zijn vierde langspeler uit met de toepasselijke titel #4. Imberechts schreef, producete en mixte het album in zijn eentje. Enkel voor de zang kreeg hij hulp van verwante zielen Vincent Coomans, Hannah Crinne, Shellter en Pieter Van Dessel van Marble Sounds. Die laatste horen we ook op de derde single Before Any Sound dat weer een prachtig pareltje is.

© Illuminine

Toen Kevin de basis van dit nummer op gitaar schreef, hoorde hij er meteen de warme, zachte, diepe stem van Pieter bij. Aangezien beide muzikanten elkaar al vele jaren kennen, kwam de samenwerking er snel. Ze hebben de song beiden in hun eigen veilige muzikale haven uitgewerkt en wisselden heel wat ideeën via email uit.

In Before Any Sound komen de twee muzikale werelden van de heren samen. De dromerige ambient van Illuminine en de fragiele, fluisterende kant van Marble Sounds. De track past perfect bij de herfst. Je kan je gezellig, onder een dekentje, verwarmen aan de warme compositie en landen en stilvallen na een lange, drukke zomer.

Na het prachtige Eunoia’s Theme en de verbluffend mooie samenwerking met Vincent Coomans in Catch The Night In Marble is deze Before Any Sound weer een magisch nummer. Het vierde Illuminine album wordt weer een plaatje om te koesteren.

Illuminine stel #4 voor op:

08.11 – CCHA, Hasselt (release show: full-band en visuals)
09.11 – Schouwburg 30cc, Leuven (release show: full-band en visuals)
14.02 – CC Zwaneberg, Heist-Op-Den-Berg (full-band)
16.02 – Posthoorn, Hamont-Achel (full-band)
23.02 – CC Het Spoor, Harelbeke (solo)
29.03 – CC Mechelen, Mechelen (full-band en visuals)

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More