Home Singles ICTO – Obsessed

ICTO – Obsessed

by Ann Cnockaert

Het was even wachten op nieuw werk van ICTO. Intussen werkte ICTO, aka Cato Vercammen, volop in de studio aan het aan nieuwe muziek als independent artiest. De nieuwste single Obsessed is een voorsmaakje van wat we kunnen verwachten van de aankomende ep

Vanaf het prille begin waren we onder de indruk van de r&b-rap die Cato Vercammen brengt. Op vrij korte tijd wist dit talent uit Betekom door te stoten naar de finale van De Nieuwe Lichting in 2019. Daarna scoorde ze met hits als InboundPoison en I Do en bracht ze onder meer haar ep Under Construction uit.

Obsessed gaat over een ongezonde relatie, waarin één persoon niet wil opgeven, terwijl de ander er al een tijdje klaar mee is en zegt dat het tijd is om ermee te stoppen. Dit is voor beiden een proces van accepteren en verder gaan.

Obsessed toont weer een nieuwe kant van Icto waarin ze pop en hiphop laat samensmelten tot een hippe track die ook een breder publiek zal aanspreken.

Met haar nieuwste single Obsessed bewijst ICTO nogmaals haar potentieel om één de beste hiphopsters van dit land te kunnen worden, en zelfs één met internationale allure. 

Op zaterdag 9 juli staat ze samen met o.a. Chibi Ichigo, K1D en Yung Mavu op de eerste editie van Harpiness Festival in Zwevegem.

FacebookInstagram 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More