Home Singles ICTO – I Do

ICTO – I Do

by Ann Cnockaert

ICTO is al lang geen onbekende meer op onze pagina’s. Vanaf het prille begin waren we onder de indruk van de r&b-rap die Cato Vercammen brengt. Op vrij korte tijd wist dit talent uit Betekom door te stoten naar de finale van De Nieuwe Lichting in 2019. Daarna scoorde ze met hits als Inbound en Poison. Ondertussen heeft ICTO al 260K streams op Spotify vergaard. Het was even stil, maar nu krijgen we de nieuwe single I Do.

I Do is een nummer waar veel mensen zich in kunnen herkennen. Het gaat over iemand die worstelt met zichzelf binnen een toxische relatie, en die het gevoel heeft dat er geen uitweg is. Soms helpt vriendelijkheid je helemaal niet in het leven en moet je voor één keer de duivel zijn, om jezelf te helpen een beter mens te worden.

I Do werd geproducet door haar vaste producer Anders (Chibi ichigo, KID, Rian Snoeks). Dit najaar mogen we een ep verwachten.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More