Home Singles EAVES WILDER – I Stole Your Jumper (Secretely Canadian)

EAVES WILDER – I Stole Your Jumper (Secretely Canadian)

by Hans Verhoeven

Hoe vertaal je catchy naar het Nederlands, toch de taal die we – wacht, even opzoeken, ja hoor! – hier gebruiken? Als zijnde vangbaar? Dan zijn we gevangen, het web van Eaves Wilder omwikkelt ons en geen mens die er nog uit kan geraken. Niet dat we dat zouden willen, afgaande op dit, zomaar een singeltje.

©Eaves Wilder

Ze is jong, Londens, bespeelt meerdere instrumenten en wij niet of toch veel minder. En ze had een vriendje en die is er, even sigaretten halen, vandoor, zo blijkt. En ZIJ neemt nu wraak.

Is al eens gebeurd, meerdere malen bezongen zelfs, maar zelden zo goed als in dit. Bal in de trappen. Nee, andersom. Maar het stuitert als een bal op trappen, het is catchy – daar zijn we weer – en het laat je niet los. Wat nooit de bedoeling mag zijn, dingen loslaten, zeker niet in dit. Het bijt en het is eerlijk en een heerlijke single. Beetje Primitives (lang geleden) maar bovenal Eaves Wilder. Kijk achterom. Ze zal je vangen. Wij zijn al gevangen. Help.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More