Home Singles DSTRTD SGNL – I Remember (IAMT)

DSTRTD SGNL – I Remember (IAMT)

by Ann Cnockaert

Met de nieuwe single I Remember van het Duitse duo Stephan Kessler en Torben Schmidt, bekend als DSTRTD SGNL, wordt de sfeer van oudejaarsnacht voortgezet en blijven we feesten tot in de vroege uurtjes.

De twee muzikale genieën Kessler en Schmidt bundelden hun krachten aan het einde van 2022 om een nieuw elektronisch project te ontketenen onder de vlag van DSTRTD SGNL. Een naam die resoneert als een vervormd signaal, waarbij hun muziek hetzelfde doet in de oren van luisteraars wereldwijd.

De achtergrond van deze meesters in geluid is ronduit indrukwekkend. Stephan Kessler, een naam die synoniem staat voor muzikale diversiteit, heeft bijgedragen aan projecten als Art Academy, L’age Synthetique, Aircrash Bureau, 3 Men, Blackstar en Dark Noize. Zijn artistieke reikwijdte kent geen grenzen. Torben Schmidt daarentegen heeft een uitgebreide ervaring als A&R-manager en productmanager voor toonaangevende labels en projecten zoals Suck me Plasma, Tetsuo Recordings, Bonzai Germany, en vele anderen. Zijn eigen muziekproducties, waaronder Mindscape, Noise Control, Aqualite, Cyclotron en Dungeon Keeper, hebben de elektronische scene gekleurd met een unieke klank.

I Remember is hun meest recente geesteskind: een 134 BPM-technokraker die krachtige ritmes en een betoverende melodielijn naadloos combineert, waardoor het zich van bij de eerste klanken in je hoofd nestelt. DSTRTD SGNL staat bekend om hun meesterlijke vermogen om opzwepende technobeats te verweven met warme melodieën. Dit nummer is een absolute hit voor de dansvloer.

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More