Home Belgisch DIRTY UNDIES – The Rapture (Eigen Beheer)

DIRTY UNDIES – The Rapture (Eigen Beheer)

by Bootsie Butsenzeller

Vorig jaar in juni schreven we over het toen uitgebrachte album Mantinho het volgende: “De 10-koppige band serveert simpelweg zonovergoten ska, doen dat uitmuntend, maar mixen die basis zoals een goeie Long Island Ice Tea wél op een fraaie manier met een hoop originele ingrediënten, zodat er toch heel wat te snoepen valt” (lees hier de volledige recensie).

Bijna een jaar later lanceren ze nog eens een single/clip uit dat prachtige album.

The Rapture houdt het midden tussen de mariachi blazers van Calexico, een Tony Allen groove en zoete vocalen die van Gabriel Rios hadden kunnen zijn.

Simon en Vincent Lynen maakten er een wonderschoon clipje bij. In het wassalon zit er iemand vuile onderbroeken te wassen, terwijl de beelden op het aanwezige tv scherm hem doen wegdromen naar verre woestijn oorden, alsof de muziek daarvoor niet zou volstaan.

Voltreffertje was ons betreft. Markeer die agenda ook maar al, want op 24 juni concerteren ze op de 5e BMA (Belgium Music Addicts) avond in het Antwerpse Djingel Djangel !

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More