Home Singles DEUXƎRATO – All I Ever Wannabe

DEUXƎRATO – All I Ever Wannabe

by Bart Verlent

Sam Vanden Bogaert en Luna De Vos omschrijven de muziek van DEUXƎRATO als “genre overschrijdend, zwevend op een dromerig wolkje van indierock, alternatieve pop en een bliksem van electronics”. Dat klinkt veelbelovend dachten we en gelukkig maakte het duo die belofte ook waar met hun eerste single Peace & Quiet waarmee ze een prachtig warme song als visitekaartje afleverden. Nu is er de opvolger en die haalt weer hetzelfde hoge niveau.

All I Ever Wannabe wordt heel subtiel en mooi opgebouwd van een dromerige indiepop song tot een krachtige rocker. Het duo werkt met knappe laagjes die ze op een unieke manier op elkaar leggen en zo iets origineels opbouwen.

Sam en Luna worden live bijgestaan door Samuel Vandersmissen, Margot en Bram Iven om deze geweldige studio sound op het podium tot leven te brengen. Sowieso zal dit nummer live voor intens kippenvel zorgen.

Je kan DEUXƎRATO live aan het werk zien op:

30/03 – Rockrally Rock Affligem
25/04 – KAVKA, Antwerpen
27/04 – Stockwood, Denderleeuw

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More