Home Singles RAMAN. – All This Time

RAMAN. – All This Time

by Bart Verlent

Sinds Simon Raman in 2016 de muziekwedstrijd Jonge Wolven won, is de Gentse singer-songwriter hard aan het timmeren aan zijn eigen weg onder de naam RAMAN. Na zijn debuutep Birth Of Joy uit 2019 bracht hij nog enkele singles uit en was hij veel te zien op diverse podia. Vorig jaar verscheen de single I Wonder dat een eerste voorproefje was uit zijn debuutalbum dat hij heeft ingeblikt met Pascal Deweze.

© RAMAN.

All This Time is de tweede smaakmaker uit het nieuwe album en daarin beschrijft RAMAN. het ontwaken in het voorjaar te midden van het kronkelende pad van het leven. Hij zingt zichzelf vinden in zijn eigen gecreëerde wereld, terwijl hij zich steeds meer bewust wordt van de vergankelijkheid en de verborgen schoonheid van het bestaan.

Het is een mooi dromerig nummer waarin Ramans warme stem uitblinkt terwijl hij ze kracht bijzet met subtiel prachtig gitaarwerk. Wat een knap nummer is dit! De perfecte track om bij te ontwaken na een lange winterslaap.

Op 7 maart stelt RAMAN. deze nieuwe single voor in de Charlatan in Gent.

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More