Home Singles DE LAATSTE MATCH VAN IVAN LENDL – Vogelvrij

DE LAATSTE MATCH VAN IVAN LENDL – Vogelvrij

by Nel Mertens

Voor altijd negentien. Het is zowaar een mooi idee… en ook het gevoel dat de nieuwe single van De Laatste Match Van Ivan Lendl met zich meedraagt.

Lander Segers (zang), Steve Lacourt (gitaar), Tim Janssen (bas), Peter Marchal (synths) en Geoffrey Heyrbaut (drums) zijn vrienden uit de Druivenstreek (Overijse en Ottenburg), die hun thuisbasis tegenwoordig in Leuven vonden. Het vijftal laat zich inspireren door muziek uit de jaren 80, bands als Utltravox en The Smiths, maar even goed door Doe Maar, Gorky en Spinvis.

Pretentieloos, met een groot vrijheidsgevoel en zorgeloos klinkt Vogelvrij, één van de tracks die in 2021 verscheen op hun titelloze ep (waarvoor Koen Buysse van Zornik de productie op zich nam) en nu als single verschijnt. Verliefd ronddwalen, de ochtendzon die opkomt en gelukkig zijn. Zonder te weten waarom. Met de nodige meezingheimwee neemt deze powerpopsong je mee in een frisse melodie. Retro synths, maar poppy ritmes, nostalgisch maar toch fris, pittige rockgitaar in een non-rocknummer, voorzien van eenvoudig mooie zang en een knappe tekst!

“We maken ons geen zorgen, de dag duurt maar tot morgen.”

(Her)lees hier ook onze review over de single Dag Mevrouw.

Facebook / Spotify / Website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More