Home Belgisch DDDJMX – All Is Said (Dancedelicd)

DDDJMX – All Is Said (Dancedelicd)

by Nel Mertens

Het is meer dan alleen een verhaal van kameraadschap tussen Dirk Da Davo en Jean-Marie Aerts want ze delen ook dezelfde muzikale drive. Een korte vakantie samen op Fuerteventura leidde tot spontane jams, waarop al snel opnames volgden. Die krijgen we te horen op Oceaned, hun album dat op 6 april verschijnt.  

(c) : Dancedelicd

Wanneer de heren al hun ervaring samenleggen – enerzijds Dirk van The Neon Judgement en Neon Electronics en anderzijds Jean-Marie als gitarist van TC Matic en producer van o.a. Luc Van Acker, Urban Dance Squad, enz. – belooft dat een bommetje aan gedreven duisternis.

En dat krijgen we inderdaad te horen in de eerste single All Is Said, van hun aankomende album Oceaned. Nostalgische synths, met knappe elektronica-accenten en sterk uitgesproken snaarwerk, bulken van ritme. De talenten van beide heren hoor je onmiskenbaar terug in dit eerste voorsmaakje van Oceaned. Wij kijken er naar uit om verder meegezogen te worden in de kolkende sound van twee meesters die al een heel oeuvre in de Belgische muziekgeschiedenis schreven, maar hiermee opnieuw bewijzen dat ze hun werk nog steeds met heel veel naturel in de scene een plek geven.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More