Home Belgisch DAMMIT – Overused

DAMMIT – Overused

by Hans Verhoeven

En zijn we niet allemaal punks? Schreeuwen we niet van verontwaardiging in de auto tijdens files? Wensen we geen aanslag op het hoofdkantoor van de NMBS na weer een vertraging? De jonge honden genaamd Dammit doen dat. Volg hen daarin.

Het is een Oost-Vlaams/Antwerpse alliantie en ze zijn met vier wat het makkelijker maakt om tot vier te tellen. Want ja, hier zit de nucleaire energie van de Ramones in maar ook de laaiende opstanden in het Londen van Sham 69. Ze zijn namelijk kwaad. Waarom? Omdat ze willen doen wat jonge honden willen doen: spelen. En kwaad zijn.

En ze doen dat goed, zeker in dit, Overused. Naar de barricades met z’n allen, gooi met spullen; een volk in opstand. Wij zouden dat ook willen maar diverse hernia’s en grauwe staar verhinderen één en ander. Maar Dammit; zij zijn jong en ze willen wat maar vooral dat je naar hen gaat kijken, en in de link zie je waar en wanneer. Alvast bedankt om ons weer een geweten te schoppen. Doe zo verder, doe zo voort.

Vi.beFacebook Instagram Spotify

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More