Home Belgisch DAMMIT – Gutpunch

DAMMIT – Gutpunch

by Filip Verbeeck

Dammit voorstellen zou niet meer nodig mogen zijn. Het viertal uit Sint-Niklaas maakt nog steeds oerdegelijke punkrock en Gutpunch is daar geen uitzondering op.

In oktober 2021 heeft Dammit drie nummers opgenomen. Gutpunch is het derde nummer dat voortvloeit uit deze sessie. Normaal gezien wordt dit nummer tevens de laatste release voor het album uitkomt.

Gutpunch begint met een rustige gitaarintro. Niet veel later zijn er beukende drums, bijhorende bas en de gitaar volgt. Het nummer is los gebarsten!

Zeer opvallend is toch weer de uitmuntende zang van Tristan en de fijne backings op dit nummer. Muzikaal klopt het allemaal en het doet wat het moet doen, rocken van begin tot eind. De sterke productie en de toffe song maken hier weer een oorwurm van. Even nog vermelden dat de cover van de single werd gemaakt door gitarist Billy Andriessens.

En om zeker in herhaling te vallen: voor ons, en hopelijk ook voor DAMMIT, is het jaar goed begonnen. Ga ze zeker live zien als ze in de buurt zijn, je steunt een zeer fijn bandje!!

FacebookVi.beInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More