Home Singles INFADER – Lost In Lovelust

INFADER – Lost In Lovelust

by Bart Verlent

In 2017 schreef Michaël Denis een stuk voor orkest dat werd uitgevoerd door het Antwerp Symphony Orchestra in de Elisabethzaal. Maar de klassieke componist en leerkracht is van meerdere markten thuis. Onder de naam Infader maakt hij alternatieve rock met stevige gitaren en donderende drums. Kwa sound liet Michaël zich inspireren door bands als Muse, Queens of the Stone Age, The Mars Volta en Killing Joke.

© Infader

Eind vorig jaar verscheen de eerst single Time Off van Infader en nu krijgen we al een opvolger. Lost In Lovelust werd opgenomen en gemixt door Staf Verbeeck (dEUS, Amenra, Royal Blood…) en gemasterd door Frederik Dejongh van Jerboa Mastering met Dimitri Defossé (NAFT, Be Irving) op drums, Tore Snauwaert (Icarus) op bas en Thomas Renard (Loredana) op gitaar.

Tijdens de intro van Lost in Lovelust moeten we onmiddellijk denken aan Killing Joke, helaas krijgen we daarna een eerder ordinaire rocksong. Denis heeft een dijk van een stem en kan alle hoogtes en laagtes aan maar het klinkt allemaal zeer proper. Hoe hard de gitaren ook schuren en de drums donderen toch klinkt het nooit echt overtuigend.

Hoewel hier allemaal super muzikanten aan het werk zijn, mist het geheel toch iets en blijven we na het beluisteren van Lost In Lovelust wat op onze honger zitten.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More