Home Singles CMAT & JOHN GRANT – Where Are Your Kids (V2 Records)

CMAT & JOHN GRANT – Where Are Your Kids (V2 Records)

by Bart Verlent

Het is een druk jaar voor John Grant, een paar maand geleden verscheen zijn nieuwste album Yawning Abyss af dat hij opnam met Wrangler leden Stephen Mallinder (ex-Cabarait Voltaire), Phil Winter en Benge. Ze deden dat onder de naam Creep Show. Daarnaast toert Grant momenteel door het VK met Richard Hawley, samen brengen ze werk van Patsy Cline. En alsof dat nog niet genoeg was, nam hij ook nog een duet op met de Ierse singer-songwriter Ciara Mary-Alice Thompson, die haar werk uitbrengt onder de naam CMAT.

© CMAT

Op 13 oktober verschijnt het tweede album van CMAT waar ook Where Are Your Kids op terug te vinden zal zijn. Ciara schreef het nummer als duet. Ze is al jaren een grote fan van John Grant en hij stond dan ook bovenaan haar lijstje om mee samen te werken. Hij hapte toe.

De Ierse werd net moeder en schreef het nummer toen ze zich realiseerde dat ze in haar moeder was veranderd.

CMAT en Grant zingen alle tekst tezamen. Dat klinkt vrij uniek aangezien hun stemmen zo mooi samen passen. Het nummer zelf is helaas niet zo’n hoogvlieger. Het klinkt natuurlijk niet slecht, maar het raakt niet veel dan je doordeweekse, fijne popsong.

In de video brengt het duo een soort van goedkope hommage aan de clip van I Know Him So Well van Elaine Paige en Barbara Dickson.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More