Home Concerttip Concerttip: No Sleep in BE Tour trekt dit najaar door Antwerpen, Leuven en Gent: BLACKWAVE.

Concerttip: No Sleep in BE Tour trekt dit najaar door Antwerpen, Leuven en Gent: BLACKWAVE.

by Hannelore Dieleman

Na twee topconcerten in OLT Rivierenhof en een set in The Barn van Rock Werchter passeert de No Sleep in BE Tour van het Antwerpse hiphopduo blackwave. (aka Blackwavedot) in het najaar ook in Antwerpen (18/11 Trix), Leuven (27/11 Het Depot) en Gent (20/12 De Vooruit). Daar komen ze hun jongste album No sleep In LA voorstellen.

Blackwave @ Johan Vanparys

Na megahits te hebben gescoord zoals BIG Dreams, Elusive, Whasgood?! en GoodEnough kenden zanger-producer Willem Ardui en rapper Jean ‘Jay’ Atohoun begin 2020 een dip. Als poging tot herbronning trokken ze naar de kosmopolitische smeltkroes van Los Angeles. Met hernieuwde passie werkte het duo dag en nacht aan nieuwe muziek. Blackwave ging naar LA om te herbronnen en kwam naar huis met de basis voor No Sleep in LA. Dezelfde funky sound van bij hun debuut, maar met een pak meer maturiteit.

Tickets voor de concerten in Trix, Het Depot en De Vooruit zijn beschikbaar via livenation.be aan €27,50 inclusief servicekosten.

Website Blackwave

Instagram Blackwave

Facebook Blackwave

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More