Home Singles CLOUDY-OH – First To Say

CLOUDY-OH – First To Say

by Nel Mertens

Met handgeklap als toonaangevend ritme, verwelkomen we de nieuwe single First To Say van Cloudy-Oh. “I wanna drown on a planet of sound…!”
Cloudy-Oh maakt escapistische spacepop. De eerste single On To Me werd meteen opgepikt op Willy Radio en StuBru. De band stond dit jaar ook in de finale van HUMO’s rock rally.

“Nothing lasts forever and that’s okay”, is de boodschap in First To Say. Niet te lang treuren, soms is het gewoon genoeg om afscheid te nemen. Optimistisch! En zo klinkt het nummer ook, met speels snaarwerk, het ritme dat mee geklapt wordt en de luchtig mooie, ongegeneerde zanglijn waar ook een koortje achter zit. Een feestnummer dat de eindigheid van ons bestaan viert in een happy sad song en een dromerige vibe.

In de zelfgemaakte videoclip zie je een abstract schilderij via de action-painting techniek van Jackson Pollock ontstaan. Maar dan wel met Popart-kleuren en een zanger die op het doek ligt.

Het nummer is de voorloper van hun debuutalbum Exactly Where I Wanna Be dat in december zal verschijnen.

Facebook / Website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More