Home Singles CAPTAIN KAISER – Champagne Handshake (PIAS)

CAPTAIN KAISER – Champagne Handshake (PIAS)

by Kris Van den Bossche

Punkrock dat is: snedige gitaarriffs, stevig tempo, beetje kwade zanger en een boodschap. Al deze criteria kunnen we afvinken bij Champagne Handshake van Captain Kaiser. “I don’t need fancy drinks to feel allright”, luidt het uit de keel van Sascha Vansant. Luidkeels. Niets in de handen, niets in de mouwen, niet te veel productionele frulletjes. Drums, bas, gitaren en tweestemmige zang, dat is alles en dat is genoeg. Sum 41? Blink 182? We moeten nog het meest denken aan Therapy? bij het aanschouwen van al dit geweld.

CAPTAIN KAISER

Champagne Handshake is de derde single uit het aanstormende album Rhyme & Reason dat we half september mogen verwachten.

Maar deze muziek moet je vooral live horen en voelen om er moshpit-gewijs van te genieten. Dat kan op Rock Olmen op de nationale feestdag en ook op Pukkelpop (!) een maandje later. In september volgt nog Backyard Festival (Merksplas) en de Trix.

Spotify – Captain Kaiser – Champagne Handshake
YouTube – Captain Kaiser – Champagne Handshake

Captain Kaiser | Website | Facebook | Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More