Home Belgisch BOB DOUG – Road 98 (Eigen Beheer)

BOB DOUG – Road 98 (Eigen Beheer)

by Patrick Van Hauwaert

De Brusselse Bob Doug bracht een tijdje terug de bluesy rocktrack Road 98 uit. Veel valt er niet te zeggen over de band rond Bobby Doug oftewel Christian Zadrozny maar wat we wel kunnen vertellen is dat deze jongens er een lekker frisse look en sound op na houden die ons doet verlangen naar meer. In het verleden werd er al eens een single uitgebracht en de meest recentste videoclip dateert alweer van 2017.  Dat was Driven By Sex, dat er een nogal ruwe, rocksound op nahield. 

Road 98 klinkt iets meer gepolijst dan hun Driven By Sex, zoveel is zeker. Dat is zeker geen slecht teken, integendeel, het leert ons vooral dat de band gegroeid is over de jaren heen en niet steevast een Wall of Sound nodig heeft om naar buiten te komen.  De single heeft duidelijk ook een pak radiokwaliteiten en dus is het uitkijken naar hun nieuw album want met deze voorloper hebben we de smaak te pakken.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More