Home Singles BLAKEFIELD – Stardust

BLAKEFIELD – Stardust

by Bart Verlent

In ons kleine landje lopen veel talentrijke singer-songwriters rond. Hans Bekaert is er één van. Vorig jaar debuteerde hij onder de naam Blakefield met de single In My Arms waar we toen lyrisch over waren. Bekaert wordt in zijn songs bijgestaan door bassist Igmar Haerens en drummer Sven Lories.

© Blakefield

Het trio is momenteel hard aan het werken aan de debuutep die dit jaar nog het licht zou zien. In de tussentijd krijgen we nog een nieuw single. Stardust gaat over de emotionele moeilijkheden van co-ouderschap na een scheiding. In de tekst probeert Hans om het missen van je gezin en het helpen navigeren van kinderen doorheen deze complexe situatie uit te drukken. De chaos van het heen en weer verhuizen dat contrasteert met de rust en warmte van thuis zijn.

Vanaf de eerste moment pakt Blakefield ons beet met sprankelende gitaren. Daarna wordt het nummer terug wat meer ingetogen en zingt Bekaert met zijn zachte stem de sterren van de hemel. Het catchy refrein zou zeker passen bij één of andere Britpop-band.

Je kan Blakefield live aan het werk zien op:

26/05 – Kampvuurconcerten, Holsbeek (als support van Stan Van Samang)
05/07 – Open Kiosk, Veurne
16/09 – The Black Flamingo, Nijlen

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More