Home Singles BEAU ONE – Free Myself

BEAU ONE – Free Myself

by Ann Cnockaert

A capella, close harmony beleeft een ware heropleving, en YouTube en TikTok staan vol met boeiende harmonie-uitdagingen. Hoewel het merendeel van de video’s op sociale media covers betreft, heeft Peter Boone onder zijn artiestennaam Beau One een schitterend eigen nummer geschreven: Free Myself.

© Beau One

Peter Boone, de getalenteerde songschrijver, zanger en muzikant uit Gent, heeft een indrukwekkend muzikaal verleden. Hij was onder andere toetsenist bij A Split Second, componeerde muziek voor artiesten als The Skyblasters en Leen Persijn en verrassend genoeg zelfs voor de dolfijnshow in het Boudewijnpark. Naast zijn avontuur op het podium van The Voice Van Vlaanderen, is Peter ook te horen in het project Peter en de Vos, waarmee hij samen met Fran Devos en zijn jongste dochter Luna Nederlandstalige kleinkunstpop creëert. En alsof dat nog niet genoeg is, bracht hij onder zijn alter ego Beau One ook nog zijn eigen muziek uit.

Free Myself gaat over voor jezelf kiezen en je eigen pad volgen. Het draait allemaal om ontdekken wie je bent en wie je wilt zijn. Het is een nummer dat je aanmoedigt om los te breken van het verleden en negativiteit achter je te laten. Het is tijd om positief te groeien en jezelf te ontplooien.

Free Myself is doordrenkt van soul, blues en een alternatieve sfeer, en het barst van de energie en de positiviteit. Peters stem straalt warmte uit en onthult af en toe zijn rockachtergrond, wat het nummer ook een vleugje 90’s geeft.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More