Home Singles MIA LENA – Gâché

MIA LENA – Gâché

by Ann Cnockaert

We waren diep onder de indruk van Mia Lena’s optreden dat de donkere kelder van Trix volledig verlichtte tijdens We Are Open. Haar nieuwste single Gâché toont wat deze prille twintiger voor ons in petto heeft.

©Mia Lena

In Gâché laat Mia Lena haar prachtige stem horen in een pianoballade die vermengd is met een eigentijdse hiphopproductie. Door de combinatie van stijlen creëert ze een unieke en meeslepende sfeer die haar fans zeker zullen weten te waarderen. Mia Lena staat erom bekend dat ze haar emoties op een oprechte en directe manier uitdrukt in haar teksten, en Gâché is daarop geen uitzondering.

Het nummer gaat over de pijnlijke emoties die volgen na een liefdesbreuk, waarbij Mia haar eigen rol in de situatie onderzoekt en haar spijt en fouten toegeeft.

Mia Lena is een getalenteerde zangeres die haar eigen unieke stijl heeft ontwikkeld. Met haar oprechte en emotionele teksten weet ze haar luisteraars te raken.

Instagram / Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More