Home Singles BLACK MIRRORS – Anthropocene

BLACK MIRRORS – Anthropocene

by Ann Cnockaert

Afgelopen jaar bracht de Brusselse band Black Mirrors hun nieuwste album Tomorrow Will Be Without Us uit, gevolgd door een releaseconcert in de Botanique in Brussel op 18 november. De opnames van dat concert zijn nu verwerkt in een videoclip bij de single Anthropocene.

© Pierre Marcella

Anthropocene gaat over de ironie van onze tijd waarin we geconfronteerd worden met een wereld van constante groei en greenwashing, terwijl we tegelijkertijd onze planeet vernietigen. Het is een krachtige boodschap die ons eraan herinnert dat we allemaal mede verantwoordelijkheid zijn om de planeet te beschermen voor toekomstige generaties.

De band vertelt: “Onze release show in Brussel was een knaller! We legden dit magische moment vast met al onze fans, vrienden en familie. We wilden de goede vibes en energie van die geweldige avond met jullie delen. Met meer dan 600 mensen in de zaal was dit ook onze grootste headline show tot nu toe. We konden niet dankbaarder zijn om ons nieuwe album te vieren met zo’n geweldig publiek! Het was gewoon een van die nachten die je nooit wilde zien eindigen, en die voor altijd in onze herinnering zal blijven!”

Facebook – Instagram – Website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More