Home Singles HERMETIC DELIGHT – Tied Up

HERMETIC DELIGHT – Tied Up

by Bart Verlent

Hermetic Delight is een trio uit het Franse Straatsburg dat al zeker tien jaar meegaat. Na drie ep’s verscheen in 2020 hun debuutplaat F.A. Cult waarna het bijna drie jaar stil werd rond de band. Tot nu. De enige vast waarden van Hermetic Delight zijn zangeres Zepnep Kaya en drumster Delphine Padilla ,verder verandert de line-up voortdurend, net zoals hun geluid dat in het begin klonk als vrij stevige postpunk en nu is geëvolueerd tot poppy avant-garde.

© Hermetic Delight

De nieuwe single Tied Up wordt omschreven als een liefdesverhaal dat direct na de pieptoon van het antwoordapparaat begint. Het onderzoekt de moeilijkheid van het onderhouden van een relatie. Het is een vrolijk indiepop song waar je instant vrolijk van wordt, zeker met de bijbehorende videoclip.

Hermetic Delight belooft dat Tied Up de eerste single zal zijn van een reeks die gevolgd zal worden door veel optredens. We zijn benieuwd of ze hun belofte zullen waarmaken. Deze single is in elk geval alvast een zomerse oorworm.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More