Home Singles BELTOON : WATCHOUTFORTHEGIANTS

BELTOON : WATCHOUTFORTHEGIANTS

by Bart Verlent

In 2018 haalden watchoutforthegiants de finale in Humo’s Rock Rally. Omdat ze in die goede flow zaten dook het viertal uit Ninove en Gent onmiddellijk de studio in. Het resultaat van deze opnames zou de band normaal vorige maand voorstellen op Les Nuits Botanique ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van hun label 62TV Records. Maar ja het coronavirus stak er een stokje voor zodat het release concert van de ep Extended Play wordt uitgesteld naar 5 oktober. De ep verschijnt dan ook enkel digitaal omdat de band al nieuwe songs heeft opgenomen die aan het eind van het jaar het licht zullen zien.

(c) watchoutforthegiants

None Of It is de tweede single uit Extended Play en is best toepasselijk in deze bizarre tijd want het gaat over door te gaan in harde tijden. Maar ook over je problemen aan te pakken en er niet van weg te lopen. Iedereen kan nu wel een positieve boodschap gebruiken dachten de mannen van watchoutforthegiants.

In deze single horen we de hoekigheid van Wire gecombineerd met een knappe melodie en rijke arrangementen. Het klinkt allemaal heel origineel en laat een sterke indruk na. Zo’n straf eigen geluid kom je zelden tegen.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More