Home Singles ATARI PILOT – No More Self Sabotage

ATARI PILOT – No More Self Sabotage

by Ann Cnockaert

Terwijl ze zich voorbereiden op de release van hun tweede album, lanceert indie rockband Atari Pilot uit Swindon hun nieuwste single No More Self Sabotage.

Met Onze als zanger, Paj op bas, Andy op drums en Frosty op gitaar, creëert Atari Pilot een geluid dat zowel diepgaand als meeslepend is. No More Self Sabotage belooft uit te groeien tot een anthem voor iedereen die kampt met zelftwijfel en negatieve gedachten. Frontman Onze deelt zijn perspectief op het nummer: “Dit lied barst van de positieve energie, het is bedoeld om naar jezelf te zingen en op te dansen wanneer je die twijfelende stemmen in je hoofd probeert af te schudden.”

Het aankomende album It’s the journey you can’t live without wordt gelanceerd op 15 maart. Het bevat 11 nummers die de thema’s van verlies, verbinding, onthechting, acceptatie, verdriet, hoop, liefde, kracht, kwetsbaarheid en alles daartussen verkennen. Bovenal draait het album om te leren je eigen grootste supporter te zijn en te streven naar het omarmen van een leven waarin elk moment dat je hier heeft gebracht, een moment is dat je niet zou willen veranderen.

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More