Home Singles THE WANDERING HEARTS – Letter To Myself (Chrysalis/Konkurrent)

THE WANDERING HEARTS – Letter To Myself (Chrysalis/Konkurrent)

by Bart Verlent

The Wandering Hearts maken mooie, warme, folky americana met prachtige samenzang tussen Tara Wilcox, A.J. Dean en Francesca Whiffin. Je zou denken dat het trio afkomstig is uit Amerika maar het is een op en top Britse band uit hartje Londen. Op 22 maart verschijnt hun de derde plaat met de titel Mother. Francesca was in verwachting toen ze naar de studio trokken en tegen dat het album af was, was ook Tara zwanger, wat meteen de albumtitel verklaart.

© The Wandering Hearts

Letter To Myself is de tweede single uit het nieuwe album en klinkt weer heel vertrouwd. De stemmen alleen al zorgen voor magie. Daarenboven is dit opnieuw een lekker in het gehoor liggend lied met prachtige arrangementen. Zeker het orgel op het einde heeft een meerwaarde.

Na het prachtige River To Cry is ook deze single een puur americana pareltje. We mogen dan ook een prachtige nieuwe langspeler verwachten van The Wandering Hearts.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More