Home Singles ATARI PILOT – Inside Your Soul & Songs For The Struggle

ATARI PILOT – Inside Your Soul & Songs For The Struggle

by Ann Cnockaert


Na de eerdere releases van de singles Alone with Somebody, No More Self Sabotage en The Rules Never Change, brengt de indierockband Atari Pilot uit Swindon nu twee nieuwe singles uit van hun album It’s The Journey You Can’t Live Without.

©Atari Pilot

Inside Your Soul is een nummer dat de stille wanhoop verkent, waarbij je weet dat er iets ontbreekt in je leven, maar niet zeker weet of je het ooit zult vinden, terwijl je toch vasthoudt aan de hoop dat je dat wel zult doen. We krijgen een mix van dromerige synthwave en energieke indierock.
Dit nummer biedt een interessant contrast, met een refrein dat uitnodigt tot meezingen, maar tekstueel gezien diepgaand en introspectief is. Het creëert een sfeer waarin de krachtige vocale momenten naadloos worden afgewisseld met kwetsbare passages.

Songs for The Struggle is een diepgaande reflectie op hoe muziek en liedjes ons kunnen vergezellen tijdens moeilijke tijden van verlies, onbegrip of eenzaamheid. Het vangt perfect de essentie van wat Atari Pilot vertegenwoordigt: een band die niet alleen muziek maakt, maar ook een emotionele reis deelt met hun luisteraars. Met dit nummer laten ze zien hoe muziek een bron van troost en begrip kan zijn in de meest uitdagende momenten van het leven.

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More