Home Singles ALOIS & VLB, JAY MNG – 10309000

ALOIS & VLB, JAY MNG – 10309000

by Ann Cnockaert

Amper enkele weken na de single Blik, komt het jonge Gentse duo Alois & VLB op de proppen met de nieuwe single 10309000. In dit nummer wordt de gastbijdrage geleverd door opkomend talent JAY MNG. De combinatie tussen de beide acts wordt nog eens extra in de verf gezet door de titel van het nummer, een symbiose van de respectievelijke postcodes van JAY MNG en Alois & VLB.

De samenwerking met de Brusselse energiebom JAY MNG resulteert uiteraard in een track die pompt van in- tot outro. De introspectieve insteek die Alois & VLB normaliter kenmerkt, wordt even aan de kant geschoven en maakt plaats voor rechttoe rechtaan teksten die aankondigen dat de overname van de fakkel wel eens sneller zou kunnen plaatsvinden dan gedacht. Oude rappers weten zich bij deze nog maar eens gewaarschuwd: de jonge garde komt eraan en vindt winnen duidelijk belangrijker dan meedoen.

De productie van 10309000 is alweer in handen van Alois, die zich eens te meer een meester in de veelzijdigheid toont.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More