Home ReviewsAlbum Reviews WHILLA WHISPER – Whilla Whisper

WHILLA WHISPER – Whilla Whisper

by Felix Sandon

Het is al iets meer dan een jaar geleden dat we voor het eerst van Whilla Whisper hoorden tijdens een intieme sessie op Radio Scorpio. Little Days greep ons meteen bij de kraag: die prachtige stem terwijl de gitaar knispert en klatert, daar mag je een mens al eens voor wakker maken op kleine en grote dagen. Nu is dat nummer de opener van Whilla’s eerste ep. Met slagwerk dat binnenvalt als een zonneharp klinkt het nog mooier.

Daarna volgt Narrow, dat we al kennen van de eerste single. Pure kwaliteitsdroompop met een meeslepende tekst over een relatie die op de klippen loopt terwijl er nog zoveel liefde over is. Raging Wars, dat we ook al eerder hoorden, gaat op dat thema verder. Met “We could fall apart and fall back together” krijgen we een zin om in te kaderen. Waar Whilla in het refrein van Narrow haar duivels ontbindt, houdt ze het hier sereen tot de laatste noot.

Black And White zoekt opnieuw het theatrale op, terwijl een rockende gitaar het tempo opdrijft. The House is niet zo beklijvend als de eerste drie nummers, maar biedt een rustige afsluiter van een mooie debuut-ep. Want ook voor haar luisteraars heeft Whilla Whisper nog heel veel liefde over.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More