Home Belgisch TESSA DIXSON – Beautiful Pain ([PIAS]).

TESSA DIXSON – Beautiful Pain ([PIAS]).

by Wout Meganck

Tessa Dixson is één van de winnaars van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Dixson was met de Nieuwe Lichting niet aan haar proefstuk toe want in 2014 deed ze al mee aan The Voice de Belgique en ook daar viel ze erg in de smaak. In het zuiden van het land dansen ze dus al langer op de zoete liedjes van de Brusselse. Om de winst in De Nieuwe Lichting te verzilveren brengt ze nu Beautiful Pain uit, een nummer dat ook al op de cd van De Nieuwe Lichting te horen was.

Tessa heeft de perfecte combinatie: ze ziet er goed uit, ze krijgt prima kledingadvies en ze zingt niet slecht. Het liedje is dromerig en klinkt vertrouwd.

De eerlijkheid gebied ons echter te stellen dat het bij ons niet blijft plakken. Ongetwijfeld gaan vele tienermeisjes en jongens als een blok vallen voor deze dame maar ons klinkt het wat te gladjes. Benieuwd of we de dame volgend jaar nog zullen kennen.

Je kan Tessa Dixson live aan het werk zien en wel op deze data:

08/02 – Trix, Antwerp
21/02 – Café Café, Hasselt
26/04 – Botanique, Brussels

Foto: (c) Kris Croonenberghs

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More