Home ReviewsAlbum Reviews RUN SOFA – Silly Silly Dreams (Eigen Beheer)

RUN SOFA – Silly Silly Dreams (Eigen Beheer)

by Didier Becu

Charleroi, broeihaard van muzikale creativiteit en niet onterecht Manchester-aan-de-Maas genoemd. Wie je daar ook aantreft is het duo Run Sofa. Antoine Romeo en Julien Tassin mengen hip hop en rock door elkaar. Niet vies van experiment zonder dat het een zooitje wordt. Voor eenzaten die kicken op het niets.

Neen, eigenlijk niet meer dan aanstekelijke, dansbare pop, alleen een tikkeltje anders. Het is hun manier om mensen via muziek een andere kijk op de wereld te tonen.

Eerder dit jaar verscheen op La Base ASBL hun debuut SAY dat geproducet werd door Stijn Vanmarsenille van FOPAW en Wolf Vanwymeersch van The Van Jets. En als je ze op de zomerfestivals wil zien, kun je ze op Les Ardentes en Dour Festival checken. Doen!

Uit deze plaat komt Silly, Silly Dreams. 132 seconden. Meer hebben deze twee niet nodig om de mensheid te overtuigen van hun kunnen. Dit is waarschijnlijk hoe Onmens zou klinken mochten ze besluiten om het op zijn hiphops te doen. Lekker in het gehoor liggende, verslavende echo’s die steeds maar weerklinken en genoeg om je te doen zeggen: dat is nu eens een nummer zie!

Remember the name, of nog beter: luister!

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More