Home Belgisch Nieuwe single voor Ruby Grace

Nieuwe single voor Ruby Grace

by SANDRA REGENT

Een intrigerende intro met sprankelende soundeffecten en een zachte, sferische melodie. Voeg daarbij de unieke, betoverende stem van de Belgische Ruby Grace en je bent onvoorwaardelijk verkocht. Baby Spice is de tweede single van de Hasseltse en iets minder glamoureus dan voorganger Lipgloss maar daarom niet minder gracieus. Het effect van de slome jazzy beat, de vingerknips en de subtiele elektronica missen hun uitwerking niet. Deze exotische specerij prikkelt je zintuigen en blijft de rest van de dag in je hoofd ronddwalen.

Inspiratie voor het nummer is een introspectie, meerbepaald haar transformatie van ‘Posh’ Spice naar ‘Baby’ Spice. De jonge zangeres begon na te denken over zichzelf en hoezeer ze innerlijk gegroeid is. Over hoe we in het leven de dingen soms veel ingewikkelder en moeilijker maken dan ze zijn. Eenvoud maar vooral liefde zijn het enige dat ze wil uitstralen met dit nummer.

Na twee geslaagde singles kijken wij alvast met ongeduld uit naar de aangekondigde ep van deze opwindende jonge artieste die op veroveringstocht is. Noteer dus zonder aarzelen 12 maart, Sound of Sprouts in RITCS café te Brussel, of 21 maart, Inuit in de Zwartzusterkapel te Leuven, in je agenda!

Foto (c): Ruby Grace, Mayway Record

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More