Home ReviewsLuminous Fresh LUMINOUS FRESH : SUCH GUYS.

LUMINOUS FRESH : SUCH GUYS.

by Astrid Venturuzzo

Ze zijn nog maar 17 en 18 jaar oud en toch spelen Ignace Van Eycken en Robbe Artois al drie jaar samen muziek. Wat begon als een gezamenlijke interesse in dezelfde muziek, mondde uit in een samenspel tussen de twee schoolkameraden. Het was eventjes zoeken, maar Robbe Vierbergen vervolledigt sinds kort de groep als leadzanger en gitarist. Samen vormen ze Such Guys en spelen ze songs beïnvloed door artiesten als Black Box Revelation, Balthazar, The Cure en The Chats.

Such Guys (c) Such Guys Instagram

Such Guys nam recent vier demo’s op en hoopt snel een ep te releasen. De eerste demo Lost bevat alle elementen van een typische rocksong, gitaarsolo incluis, vormt een veelbelovend resultaat, maar mist soms dat extra beetje pit en afwisseling om ons echt omver te blazen. De beheersing van hun instrumenten én jeugdige leeftijd, doet ons wel vermoeden dat Such Guys over groot groeipotentieel beschikt.

Meer informatie over Such Guys vind je op hun vi-profiel, Facebook of Instagram. Hun muziek kan je beluisteren op onder andere Spotify. Je kan hen ook live aan het werk zien op 17 april in jeugdhuis Roots in Boom en op 25 april in Bruinkroeg te Rumst.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More