Home ReviewsAlbum Reviews KORN – Requiem Mass

KORN – Requiem Mass

by Geert Mertens

We geven het toe: al van in het prille begin zijn we fan van Korn. Hoe de band uit een totaal ander vaatje tapte in vergelijking met andere metalbands op hun debuutplaat. Dertig jaar later is de band nog altijd relevant. Al verloren we hen tijdens hun industrialperiode wat uit het oog. 

Dat veranderde toen de gitaristentandem Head en Munky zich opnieuw herenigden met als voorlopig hoogtepunt The Nothing uit 2019. Onder corona bleef de groep niet stilzitten en in 2022 kregen we Requiem op ons bord. 

En nu is er dus Requiem Mass. En dat album lijkt ons leuk voor de fans, maar toch een beetje overbodig. Ja, Jonathan Davis heeft een dijk van een stem en kan ook live overtuigen. Al missen we de productie van het studio-album toch wel vaak en hebben de nummers live net wat minder impact. Natuurlijk blijven Start The Healing en Worst Is On It’s Way ook live moeiteloos overeind.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More