Home nieuws Zonen Met Vaders schenkt zijn hart

Zonen Met Vaders schenkt zijn hart

by Nel Mertens

Het Gentse ondergronds popcollectief Zonen Met Vaders verraste ons vorig jaar met het sterke album Ogen Voor Een Andere Blik. Nu brengen ze een warm hart tot bij diegenen die het nodig hebben. Want soms raken harten de weg kwijt, in de zoektocht naar de liefde, hoe onvindbaar ze vaak ook lijkt.

Hun harten zijn gemaakt met rode klei, rodebietenpoeder en bloemzaadjes. Ze brengen warmte in eenzame tijden, maar laten ook al wat info achter over hun aankomende muziek. Want op eigenzinnige manier gaan ze ook muzikaal op zoek naar wat er onder de opperhuid van de liefde en verliefdheid leeft.

Als je een geliefde wil verrassen met een cadeautje, stuur dan voor 7/2 een mailtje naar info@zonenmetvaders.com. Stuur gerust een persoonlijke boodschap mee die samen met het hartje afgeleverd mag worden. Dat kan ook anoniem. Geen schrijf-inspiratie? Dan kruipt een van de Zonen Met Vaders in zijn pen om warme woorden toe te voegen.

Ze sturen dan – helemaal gratis – een biologisch hartje (ongeveer 8 op 6 cm) naar jou of je geliefde, samen met een handleiding over hoe het bloemetjeshart kan ingezaaid worden.

Ondertussen kijken wij graag uit naar de komst van zo’n puur bio-hartje vol warmte, maar misschien zelfs even veel naar de release van dat nieuwe Zonen Met Vaders-werk! Zonen Met Vaders stuurt jullie alvast Hartelijke Groeten!

Facebook / Website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More