Home nieuws Uitheems Geduister #110

Uitheems Geduister #110

by Nel Mertens
Artwork door Wesley Dewanckel
Facebook / Instagram

We delen allemaal dezelfde sterren… en het Uitheems Geduister van deze week met nieuws van Sharone, Elle Noir, The Palace Of Tears, Strawberry Pills, Das Mörtal, Clouds Taste Satanic, Seraphic, Sculpture Club, Whispers In The Shadow, Morthem Vlade Art, Groovenom, NNHMN, Nine Inch Nails, Les Tétines Noires, Sombre Arcane en The Sea At Midnight.

SHARONE
Enkele weken geleden kregen we met Can We Pretend een eerste track te horen van Sharone’s aankomende album Morbid Illusion en daar voegt ze nu Fade Away aan toe. Met een hoopgevende boodschap van de darkrockartieste, krijgen we deze donker inspirerende track te horen. “In deze onzekere tijden kunnen we ons gemakkelijk ontmoedigd voelen. Gebruik dit liedje als een herinnering om je passies of doelen niet op te geven. Het is ook mijn eigen empowerment- lofzang. Het is een herinnering voor mezelf en elke andere artiest om nooit onze passie of visie op te geven. Wij twijfelen voortdurend aan onszelf als kunstenaars. Ik heb alle reden gekregen om te stoppen met muziek, maar het stroomt door mijn aderen, dus je zult me ​​nooit zien verdrinken.”

Fade Away brengt een alternatieve spirituele invulling. Prachtige vocals en heerlijke powerdrums begeleiden ons door de videoclip die een gewonde krijger toont die na haar overlijden de dood bestrijdt, gekweld door een boze kraai. Ze voelt zich hulpeloos en zwak. Tot haar donkere beschermengel komt en een zwaard met een spreuk van kracht achterlaat. Tegen het einde grijpt ze naar het zwaard, eindelijk in staat om weer op te staan ​​en haar strijd te voeren.

Morbid Illusion verschijnt op 28/5/2021 bij het label Devil Inside Records.

Facebook / Website