Home nieuws The River Curls Around The Town werkt samen met Eddy Verloes en Benno Barnard

The River Curls Around The Town werkt samen met Eddy Verloes en Benno Barnard

by Bart Verlent

De Tiense band The River Curls Around The Town nam een cd op die bij het foto- en gedichtenboek Buiten Zinnen/Losing Our Minds zal zitten. In dat boek staan foto’s van fotograaf Eddy Verloes. Hij maakte ze een jaar geleden aan de Belgische kust. Ze tonen een groep chassidische Joden bij stormweer. De Nederlandse dichter-schrijver Benno Barnard was onder de indruk van de foto’s en schreef er tien gedichten bij.

© The River Curls Around The Town

Bart Bekker en Jan Vanwinckel van The River Curls Around The Town lieten zich inspireren door de foto’s en gedichten om een passende soundtrack te schrijven bij het boek. Door de coronacrisis schreven Bart en Jan de muziek samen en toch apart.

Midden mei verschijnen het boek en de cd. De combo zal €22,50 kosten en kan je in de winkel kopen maar ook via deze link of via de website van de band. Er wordt een tournee langs de Vlaamse culturele centra gepland vanaf januari 2022. Op het podium worden Benno Barnard, Eddy Verloes en The River Curls Around The Town vergezeld door schrijver/dichter/ex-VRT journalist Geert van Istendael.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More