Home nieuws RUDY TROUVE – Various Sizes (Webshop Bernaerts)

RUDY TROUVE – Various Sizes (Webshop Bernaerts)

by Jos Buersens

Begin april brengt Rudy Trouvé met de band Dino And The Chicks een nieuwe plaat uit. Eentje van de vele releases die ongetwijfeld doorheen het jaar nog zullen volgen. Op de momenten dat Trouvé niet op het podium staat of in de studio zit, is het veelal zijn dwangmatig teken- en schildertalent dat de overhand neemt en dan ook bij regelmaat van de klok resulteert in heel wat nieuwe, prachtige werken. Zo ook nu.

(c) Rudy Trouvé

Trouvé’s vaste galerist van dienst, het Antwerpse Bernaerts, houdt van 15 maart tot 5 april een online expositie rond de creatieve duizendpoot met de titel Various Sizes. Dertien werken worden online tentoongesteld en te koop aangeboden en ook dit keer zijn het wederom, stuk voor stuk visuele parels.

Hieronder vind je alvast de nodige links om Trouvé’s creatieve reilen en zeilen op de voet te volgen en je toegang tot de online expositie Various Sizes te verschaffen.

Veel kijkplezier!

RUDY TROUVÉ: FACEBOOK INSTAGRAM
HEAVEN HOTEL: WEBSITE BANDCAMP FACEBOOK
WEBSHOP BERNAERTS

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More