Home Belgisch Nieuwe aanwinsten in Luminous Belge.

Nieuwe aanwinsten in Luminous Belge.

by SANDRA REGENT

Zachte getokkel op akoestische gitaar en daarbij de goddelijke stem van Camille Camille die je meevoert naar een Strawberry Moon waar het heerlijk vertoeven is. Mesmerizerend en indrukwekkend zijn woorden die ons te binnen schieten.

Met het opzwepende Chramer verwelkomen we de energieke, lichtjes geschifte rockers  van The Guru Guru met veel plezier terug in onze playlist.

Met Let The Beast Out  bevinden we ons een dikke vijf minuten lang in het ambitieuze indiepop-universum van van River Into Lake, het nieuwe project  rond Boris Gronemberger. Catchy gitaarrifs, dromerige synths en een imposante zanglijn. Een recept voor succes als je het ons vraagt.

De Gentse Multi-instrumentalist Harm Pauwels serveert met My Thoughts  van zijn soloproject Leopard Skull dan weer psychedelische pop om je vingers van af te likken. 

De Belpop-samenwerking bij uitstek: Per W / Pawlowski. Waiting For The Con Man is een throwback naar de New Wave uit de jaren tachtig. Een verslavende dancetrack om alle remmen op los te gooien.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More