Home Belgisch BELTOON : PINGPONGCLUB.

BELTOON : PINGPONGCLUB.

by Astrid Venturuzzo

De jolige bende van PINGPONGCLUB is goed bezig en dat mag gezegd worden. Met hun vorige single, Doktor Rudi, maakten ze het onlangs nog tot onze beltoon en dit weekend bewezen ze nogmaals wat ze waard zijn op de SoundTrack selectierondes in West-Vlaanderen, waarna ze bekroond werden tot één van de finalisten. Het is dan ook met enige nieuwsgierigheid en anticipatie dat we hun nieuwste single Trying beluisteren.

Daar waar Dokter Rudi een aanstekelijk nummer vormt met catchy refrein, is Trying een moeilijker verteerbaar nummer. De muziek sluit op deze manier nauw aan op het thema van de song en de lyrics die hiermee gepaard gaan. Trying werd geschreven na een angstaanval van frontman Jonas Desmet, die op deze manier het onderwerp meer bespreekbaar wil maken. Het opjagende, ongemakkelijke gevoel dat gepaard gaat met een paniekaanval, wordt door de mannen van PINGPONGCLUB perfect bespeeld in Trying. Minder aanstekelijk dan hun debuutsingle dus, doch komt PINGPONGCLUB steeds dichter bij een eigen sound en na twee singles smaakt dit naar meer.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More