Home nieuws Kinky Star organiseert livestream van Belgian Asociality en Hardridge

Kinky Star organiseert livestream van Belgian Asociality en Hardridge

by Bart Verlent

Op zondag 11 april organiseert Kinky Star een gratis livestream met als headliner Belgian Asociality en in het voorprogramma Hardridge. Deze livestream is gelinkt aan het project JonGeduld waarbij ze jonge bands begeleiden en steeds twee coaches aanbieden die al langer ervaring hebben in de muzieksector.

© Kinky Star

Aangezien Belgian Asociality bassist Nico Vedts een coach en begeleider is van Hardridge, werden beide bands aan mekaar gekoppeld voor deze livestream. Hardridge begon als soloproject van Joran Bauwens (Joe Hardridge). Hij debuteerde met het album Mirror en gebruikte dat album om de juiste mensen aan te trekken om muziek mee te maken. Uiteindelijk werd Hardridge een vierkoppige “new school hardrock” band.

Je kan de livestream volgen op 11 april vanaf 19u30 op de Facebook van Kinky Star en Twitch. Hardridge opent de avond, het optreden van Belgian Asociality start om 21u30. Beide optredens duren ongeveer één uur.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More