Home Concerttip Het publiek besliste over 3 nieuwe namen op de affiche van W-festival

Het publiek besliste over 3 nieuwe namen op de affiche van W-festival

by Nel Mertens

Even geleden, kregen we te horen dat wij zelf, nederige luisteraars, mee konden beslissen over 3 van de nog ontbrekende namen op de affiche van het  festival W-fest, op 25, 26 en 27 augustus in Oostende. En zo geschiedde, want meer dan 5000 W-fans kozen hun top 3.

Drie bands sprongen – met slechts enkele stemmen verschil onderling – meteen naar voor:

Op vrijdag zal China Crisis aanrukken op het PGS hoofdpodium, Time Bandits op zaterdag en op zondag opent Lavi Ebbel The Batcave Stage.

En dat maakt hun line-up bijna compleet. Tot op 3 februari houden ze nog 2 bands geheim, hoewel de organisatoren al een tipje van de sluier lichten: op zaterdag komt er nog een populaire eightiesband bij en daar doen ze voor zondag nog een epische band bovenop, die ons terugbbrengt naar de jaren 90.

De time-line van The Batcave én The PGS Stage werden lichtjes aangepast, zodat het haalbaar is om elke band op elk podium te zien én zodat al wie met openbaar vervoer komt ook op tijd kan vertrekken om die laatste trein, bus of tram te halen. Hoewel je dan wel het feestje tot in de vroege uurtjes mist met de Batcave dj’s… so… get a room / tent / strandmatteke?

Facebook  Facebookevent Website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More