Home Singles BAZ – Blues

BAZ – Blues

by Bart Verlent

Rapper Baz hing een paar jaar de microfoon aan de wilgen om zich meer bezig te houden achter de schermen en andere rappers in de spotlight te zetten. Lang bleef die micro daar echter niet hangen want het bleef kriebelen en in 2020 ging hij een samenwerking aan met Wim voor de track Blij. Daarna kwamen er nog een reeks singles uit en op 10 februari zal de nieuwe plaat Schetsen van Baz in de winkelrekken.

© Baz

Blues is een voorsmaakje van het album waarbij Wits instond voor de productie en groovy beats. Blues heeft niks te maken met het muziekgenre maar wel met het donkere blues gevoel. Baz vraagt zich af of hij wel goed bezig is en stelt van alles in vraag, hij doet dat op een zalige laidback beat van Wits.

Blues is opnieuw een lekker in het gehoor liggende track die bewijst dat Baz nog steeds kan rappen als de beste. Op zaterdag 18 februari stelt hij het album voor in Den Ouden Tijd in Herent met in het voorprogramma Wim. De inkom bedraagt €5 en de opbrengst gaat naar de Belgische Vereniging Ziekte van Hirschsprung vzw.

FacebookInstagramStreaming

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More