Home nieuws BRIHANG kondigt nieuw album en releaseshow aan

BRIHANG kondigt nieuw album en releaseshow aan

by Ann Cnockaert

Brihang is in minder dan tien jaar tijd uitgegroeid tot een bekende artiest die eigenlijk geen introductie meer nodig heeft. Als unieke rapper heeft hij snel de grenzen van zijn genre doorbroken en daarmee een steeds groeiende fanbase aangetrokken. Zijn nummers worden frequent gedraaid op alle radiozenders en hij heeft al meerdere gouden platen aan de muur hangen. Bovendien heeft hij vrijwel elke concertzaal in België weten te vullen.


Vier jaar na het succesvolle album Casco bevindt Brihang zich opnieuw in een nieuwe levensfase. Het jonge gezin waar hij voor zorgt en zijn carrière als artiest vormen een delicate evenwichtsoefening. Dit heeft hem in eerste instantie belemmerd, maar heeft hem uiteindelijk geïnspireerd om een nieuw album te maken, dat later dit najaar zal worden uitgebracht.

Op 27 oktober staat Brihang opnieuw op de heilige grond van de AB, dezelfde plek waar hij enkele jaren terug een show gaf voor de geschiedenisboeken. De ticketverkoop gaat van start op vrijdag 12 mei.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More