Home Belgisch BELTOON: WHISPERING SONS.

BELTOON: WHISPERING SONS.

by Didier Becu

2019 werd ongetwijfeld het droomjaar voor de Whispering Sons. Nadat de Limburgers Alone op televisie bij Van Gils & Gasten mochten voorstellen, raakte hun carrière in een sneltrein die hun pijlsnel naar de bovenste regionen van de Belpop brachten. Al snel werd de song nummer één op De Afrekening, en de rest is niet meer dan pure Whispering Sons-geschiedenis. Alle clubconcerts raakten in een mum van tijd uitverkocht en ze waren op zowat ieder groot Belgisch festival te zien.

(c) : Bjorn Comhaire

Momenteel toert de band zowat overal in Europa, van Warschau tot Cannes, maar in België is 12 december de enige datum dat je ze nog kan zien. Tickets hoef je niet meer te bestellen, want de show in de AB is al maanden hopeloos uitverkocht. Stilaan nadert de band ook het punt om een opvolger klaar te stomen voor hun debuut Image, maar alvorens dat gebeurt, is er nog een nieuwe single uit de plaat verschenen.

De keuze viel op Stalemate, opener van het prachtdebuut. En omdat muziek moeilijk beter kan dit, gewoonweg onze beltoon van de dag.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More