Home nieuws 4AD viert 35ste verjaardag met vijf gratis concerten

4AD viert 35ste verjaardag met vijf gratis concerten

by Bart Verlent

De Diksmuidse concertzaal 4AD blaast binnenkort 35 kaarsen uit. En aangezien het leven pas begin op 35, gaan ze dat vieren alsof ze nog nooit iets gevierd hebben. Op 21 en 22 april heeft 4AD een pracht van een feestprogramma klaarstaan, gratis en voor niks.

© 4AD

Op vrijdag 21 april brengt Brorlab psychedelische gabberpunk en Brent Vanneste van STAKE brengt samen met Dreeten Van Maris onder de naam KLAKMATRAK een uniek mix van gabber, french-core, speed-core, industrial noise, hardcore, punk en disco.

De dag erna is het de beurt aan het West-Vlaamse TURF om de spits af te bijten, gevolgd door TUVALU dat de grens opzoekt tussen postpunk en psychedelische pop. De avond wordt afgesloten met een rauwe rock-‘n-rollshow van The Glücks.

Tijdens deze dagen is het muziekcafé 35 uur lang open, met onder andere een muziekruilbeurs, inzamelactie van muziekinstrumenten voor vluchtelingen, plingplong- en baktornooi, caféspelen, oliebollen, springkasteel voor volwassenen en nog veel meer. Meer info over deze tweedaagse vind je op deze link.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More