Home Belgisch WHITE CAT, Scorpio Sessions (27/01/2021)

WHITE CAT, Scorpio Sessions (27/01/2021)

by Felix Sandon

In juli verzamelde een hoop zoemend en bruisend muzikaal talent in een Leuvense studio om het beste van zichzelf te geven tijdens intieme sessies. Die kregen we van september tot december wekelijks te horen op Radio Scorpio. Een tweede opnameperiode, later die zomer, om de maanden januari tot juni van muziek te voorzien, werd om onduidelijke redenen onderbroken. De zes sessies die toen het levenslicht zagen, krijgen we nu echter toch te horen, elke maand één.

White Cat krijgt om de eer de eerste te zijn. Als zwarte katten ongeluk brengen, zorgt White Cat misschien wel voor geluk. Big Seams is in elk geval een parel. In de studio konden maar twee mensen tegelijk aanwezig zijn, maar White Cat doet het zelfs op z’n eentje, met zijn hese stem, een verfijnde melodie en gitaarwerk zo kostbaar en breekbaar als prille bloesems.

Felicia is helaas iets gezapiger en minder meeslepend. Het mist simpelweg de finesse van Big Seams. Hou toch maar het YouTube-kanaal van de Scorpio Sessions in de gaten voor meer, en volgende maand verschijnt er een nieuwe sessie. Tot dan!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More