Home Belgisch WARDROBE Scorpio Sessions (08/12/2020)

WARDROBE Scorpio Sessions (08/12/2020)

by Felix Sandon

Met Wardrobe trad er gisteren een allesbehalve onervaren groepje aan tijdens de Scorpio Sessions op Radio Scorpio. Eerder dit jaar brachten ze immers een aantal singles uit als voorsmaakjes op hun album Jason, dat vrijdag eindelijk verschijnt. Die nummers kregen we gisteren op een heel andere manier te horen.

Goldilocks, dat als single knettert en suist, klinkt hier uitgepuurd, maar nog even snedig. Het ritme krijgen we niet snel meer uit ons hoofd en voor één keer klinkt gefluit in een nummer niet belachelijk.

Vexed Question gaat op die weg verder. De single viel op met ‘een aanstekelijke drum, een lekkere baspartij en een vrolijk keyboard riedeltje’. Daarvan blijven hier enkel de bas en een akoestische gitaar over. Toch houden zij het nummer overeind, samen met de zelfverzekerde zangstem. Voor wie het leven geen geheimen meer heeft.

Met Dead End Kinds kregen we zelfs een derde nummer. Dat had niet per se gehoeven, want het lijkt zich alsmaar voort te slepen naar een hoogtepunt dat uiteindelijk niet komt. Jammer, want met hun eerste twee bijdragen aan deze sessies maakt Wardrobe ons erg benieuwd naar dat spoedig te verschijnende album.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More