Home Belgisch NOIA LLUNA Scorpio Sessions (01/12/2020)

NOIA LLUNA Scorpio Sessions (01/12/2020)

by Felix Sandon

Trouwe lezers weten dat we fan zijn van NOIA LLUNA, hier in de Luminous Dash Towers. Begin dit jaar brachten ze immers een zeer gesmaakte ep uit. Dinsdag kwam de groep, of toch zangeres Alexandra en gitarist Tom, langs in de Scorpio Sessions op Radio Scorpio.

In de beperking toont zich de meester. Het is altijd afwachten hoe een groep het ervan afbrengt in deze sessies, met slechts twee leden en één take. Opener Pillow Fights doorstaat de test alvast moeiteloos: Alexandra’s bovenaardse stem contrasteert perfect met de stekelige gitaar. En net wanneer je denkt dat het duo de pedalen kwijt is en stuurloos ronddobbert in een zee van klanken, brengen ze je weer veilig aan land met een krachtig slotakkoord.

Binnenstebuiten is het tweede nummer van de sessie, in het Nederlands. Zang en snaren kleuren de studio in het bloedrood en oranje van de zonsondergang, terwijl in de tekst over een ongrijpbare liefde voortdurend de fatale afloop van een film noir om de hoek loert. Zo dramatisch, maar zo meesterlijk opgebouwd. Zo hebben we het het liefst op een grauwe herfstavond. Tot volgende week, voor meer prachtmuziek van eigen kweek!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More